UW SALARISADMINISTRATIE ALTIJD UP TO DATE? VOOR EEN VAST MAANDBEDRAG ZORGEN ONZE SPECIALISTEN VOOR EEN GEDEGEN SALARISADMINISTRATIE.

Personeel & salaris
  • Verzorgen van salarisadministraties
  • Opstellen salarisstroken
  • Aangifte loonheffingen
  • Verzorgen jaaropgave
  • Arbeidsrecht
  • Verzuim

Personeel (arbeidsrecht en personeelszaken)

Als ondernemer komt u verder met de juiste mensen. Dit kan zijn met een partner/compagnon, maar wellicht ook met eigen een team. Er zijn natuurlijk vele mogelijkheden om als ondernemer samen te werken met bijvoorbeeld andere ondernemers of freelancers, enz. Maar als er echt een professional voorbij komt, hoe bindt u die aan uw bedrijf en in welke vorm is die samenwerking voor u het meest duurzaam en winstgegevend?

 

Samen met u bekijken we wat uw wensen op het gebied van personeel zijn, door deze te koppelen aan de mogelijkheden komen we samen tot de beste constructie. Zo adviseren we de meest geschikte contractvorm en bieden we ondersteuning bij het stellen van een marktconform salaris en voorwaarden. Wij ondersteunen u graag bij salarisvraagstukken en het voeren van de salarisadministratie ook wanneer u samenwerkt met een andere boekhouder of administrateur. 

 

Gaandeweg komt u vast nieuwe vragen tegen. Of het nu gaat om verlof, ziekte of misschien wel een zwangerschap, bij ons kunt u terecht voor alle vragen rondom uw personeel.

 

Salarisadministratie

Naast uw standaard boekhouding heeft u te maken met een salarisadministratie wanneer u personeel heeft. Wij doen al jaren voor vele ondernemers de salarisadministratie, van aangifte loonheffing tot kant en klare salarisspecificaties. Zo nemen wij u alle zorgen op het gebied van de salarisadministratie uit handen en kunt u zich focussen op de aansturing van uw personeel. Wij helpen ook voor ondernemers die geen gebruik maken van onze overige diensten.

 

Kennismaken met één van onze specialisten op het gebied van personeel en salaris? Neem contact met ons op. U vindt ons in Groningen - 050 526 0016 en in Amsterdam - 020 261 2511

 

Accountancy

Naast uw personeelszaken ook een overzichtelijke jaarrekening en tussentijdse rapportages van onze Accountants? Dat kan, onze Accountants staan voor u klaar en kunnen u voorzien van advies en helpen met fiscale vraagstukken.
Meer weten over onze Accountants of kennismaken?

Personeel & salaris

Personeel (arbeidsrecht en personeelszaken) Als ondernemer komt u verder met de juiste mensen. Dit kan zijn met een partner/...

Subsidies voor ondernemers

Subsidies kunnen ontzettend interessant zijn voor uw als ondernemer, tegelijkertijd zijn er veel verschillende...

Rechtsvorm & ondernemerschap

Welke rechtsvorm past het beste bij uw manier van ondernemen? Misschien wilt u van start gaan of juist doorgroeien? Een goed...

Fiscaal advies

Fiscaal advies Wet- en regelgeving verandert met enige regelmaat. Het is voor u als ondernemer of particulier bijna niet bij te...