Brink & Hoek Accountants is een veelzijdig adviesbureau op het gebied van accountancy en belastingen. Met een originele aanpak en een hoog kennisniveau trekken wij schouder aan schouder op met onze relaties. Wij werken veel voor MKB ondernemers en particulieren in allerlei verschillende sectoren zoals zakelijke dienstverlening, detailhandel, media & IT, horeca, bouw, techniek en medische zorg.

Brink & Hoek Accountants is een gevestigde naam sinds 1919. Inhoudelijk is ons vak sindsdien veranderd door steeds complexere wet,- en regelgeving. Maar de kern is gebleven: ontzorgen van ondernemers door te sparren, proactief te adviseren en werk uit handen te nemen. Dat doen wij met veel plezier en passie vanuit onze kantoren in Amsterdam en Groningen.

Voor bestaande en nieuwe klanten zetten wij ons in om de belastingdruk zoveel mogelijk te verlagen. Daarbij kijken we niet alleen naar het heden en de toekomst, maar zeker ook naar het verleden. In veel gevallen lukt het ons om over afgelopen jaren nog belastingen terug te vorderen. Wij houden graag uw oude jaarrekeningen en belastingaangiften tegen het licht om de mogelijkheden te bekijken.

Addy van den Hoek

Directie/Belastingaccountant

Anne Brink

Directie

Adri Foekens

Assistent Accountant

Henk Aukes

Assistent Accountant

Wouter Oostenbrink

Belastingadviseur | Assistent Accountant

Jeroen Buma

Belastingadviseur | Assistent Accountant
Willem Hartholt

Willem Hartholt

Relatiebeheerder/Kantoorleider
Johan Drenth - Assistent Accountant

Johan Drenth

Assistent Accountant
Jan Pot - Salarisadministrateur

Jan Pot

Salarisadministrateur
Hilde Huizingh - Junior Assistent Accountant

Hilde Huizingh

Junior Assistent Accountant
Anneke Sijpkes - Administratief medewerker

Anneke Sijpkes

Administratief medewerker