Ons team staat voor u klaar om u bij te staan met pragmatische oplossingen voor uw financiële en fiscale vraagstukken.

Accountancy
  • Advies en begeleiding
  • Samenstellen en beoordelen van jaarrekeningen
  • Samenstellen en beoordelen van tussentijdse rapportages
  • Verstrekken diverse accountantsverklaringen/assurance rapporten
  • Opstellen van begrotingen en liquiditeitsprognoses

Als ondernemer bent u het gewend om uw eigen koers te bepalen. Dit heeft voordelen, maar door alles zelf te doen loopt u het risico dat bepaalde (belangrijke) taken of keuzes te weinig aandacht krijgen. Denk hierbij aan het opstellen van een toekomstbestendig plan. Met het oog op uw financiën wilt u dit voorkomen. Door een samenwerking aan te gaan met Brink & Hoek Accountants, kunt u op fiscaal gebied de verantwoordelijkheid deels uit handen geven. Hiermee bespaart u niet alleen tijd, maar creëert u samen met ons meer financiële ruimte.

 

Al sinds 1919 staan wij met ons team van Accountants klaar voor onze klanten. Destijds zag deze samenwerking er anders uit dan nu; stapels facturen en bonnetjes kwamen onze kant op en dit werd door ons verwerkt. Tegenwoordig zijn ondernemers zelf aanzienlijk meer betrokken, wordt de administratie vrijwel altijd gedaan in een digitale omgeving waar we te allen tijde mee kunnen kijken en ondersteuning kunnen bieden. Zo zijn de cijfers altijd up to date en kunt u als ondernemer sneller schakelen en beslissingen nemen op basis van realtime informatie.

 

Bij Brink & Hoek Accountants gaan we verder dan het opstellen van de jaarrekening en het verwerken van uw administratie. De wereld waarin we nu leven, met altijd actuele cijfers vormen hiervoor de basis. We bespreken samen de mogelijkheden en adviseren u waar nodig over belangrijke zakelijke beslissingen. Zodat u als ondernemer de pijlen op de toekomst kunt richten.

Maak kennis met onze Accountants, plan een afspraak

 

Financieel advies

Waar wilt u naartoe met uw bedrijf; investeren of juist stabiliteit? Dat zijn de vraagstukken waar het echt om draait. Bij Brink & Hoek Accountants kijken we graag vooruit en ondersteunen we u bij het ondernemen met gedegen financieel advies.
Lees meer over deze dienst

 

Cijfers als basis voor de koers

Actuele cijfers en tussentijdse analyses geven u als ondernemer de mogelijkheid gefundeerd sturing te geven en een nieuwe koers te kiezen. Bij Brink & Hoek Accountants staan we klaar om u te ondersteunen in de bedrijfsvoering. Achter de schermen bieden we de tools, zodat u vooruit kunt.

 

Vanuit onze kantoren in Amsterdam en Groningen ondersteunen we ondernemers die vooruit willen. Als stille kracht op de achtergrond geven we advies op het gebied van vrijwel alle ondernemersvraagstukken en verzorgen we de administratie, rapportages en jaarrekeningen.

Schuift u binnenkort aan voor een kennismaking?

Fusies en overnames

Fusies en overnames + waardebepaling Bij de aan- of verkoop van een bedrijf komt veel kijken. Wat is uw onderneming waard en hoe...

Personeel & salaris

Personeel (arbeidsrecht en personeelszaken) Als ondernemer komt u verder met de juiste mensen. Dit kan zijn met een partner/...

Fiscaal advies

Fiscaal advies Fiscale wet- en regelgeving verandert met enige regelmaat. Het is voor u als ondernemer of particulier bijna niet...

Strategie & ondernemerschap

Advies, bedrijfsvoering en strategie Ondernemerschap kent ontzettend veel kanten, naast uw product of dienst waar u als...