ONZE SPECIALISTEN GEVEN U INZICHT EN DE MOGELIJKHEDEN OM CONSTANT BIJ TE STUREN EN EEN ZO HOOG MOGELIJK RENDEMENT UIT UW ONDERNEMING TE HALEN.

Administratie
  • Administratie
  • Inrichten administratie
  • Advies

Boekhouding en administratie

De financiële administratie is ontzettend belangrijk. Het geeft u inzichten om op dagelijkse basis de juiste beslissingen te nemen en ondernemersvraagstukken bij de kraag te vatten. De boekhouding is de basis van van uw onderneming. Het geeft u inzicht en de mogelijkheid om constant bij te sturen om een zo hoog mogelijk rendement uit uw onderneming te halen.

 

Onze administrateurs zijn gespecialiseerd in het verwerken van uw boekhouding, met oog voor de details. We verwerken uw in- en verkoop facturen en verzorgen heldere rapportages en overzichten. Binnen onze samenwerking kunnen wij ook de BTW-aangiftes voor u verzorgen.


Het is belangrijk dat de boekhouding van uw onderneming inzichtelijk is, daarom werken wij met (online)software waar zowel u als wij constante toegang toe hebben. U hebt het meeste voordeel wanneer actuele cijfers ook echt inzichtelijk zijn. Online samenwerken stelt u in staat de verwerking van bijvoorbeeld de in- en verkoop facturen zelf te doen en alleen de controle hiervan bij onze administrateurs neer te leggen. Besteedt u liever alles uit aan onze administrateurs? Dan zorgen wij ervoor dat u altijd inzicht en overzicht heeft.

 

Neem gerust contact met ons op, u vindt ons in Groningen - 050 - 526 0016 en in Amsterdam - 020 261 2511

 

Accountancy

Naast helderheid en inzicht in uw cijfers ook behoefte aan een overzichtelijke jaarrekening en tussentijdse rapportages van onze Accountants? Dat kan, onze Accountants staan voor u klaar en kunnen u voorzien van advies en helpen met fiscale vraagstukken.
Meer weten over onze Accountants of kennismaken?

Fusies en overnames

Fusies en overnames + waardebepaling Bij de aan- of verkoop van een bedrijf komt veel kijken. Wat is uw onderneming waard en hoe...

Subsidies voor ondernemers

Subsidies kunnen ontzettend interessant zijn voor uw als ondernemer, tegelijkertijd zijn er veel verschillende...

Rechtsvorm & ondernemerschap

Welke rechtsvorm past het beste bij uw manier van ondernemen? Misschien wilt u van start gaan of juist doorgroeien? Een goed...

Accountancy

Als ondernemer bent u het gewend om uw eigen koers te bepalen. Dit heeft voordelen, maar door alles zelf te doen loopt u het...