ONZE BELASTINGADVISEURS STAAN U BIJ MET PARATE KENNIS OVER FISCALE WET- EN REGELGEVING, ZO KUNT U ZICH RICHTEN OP DE ZAKEN WAAR U GOED IN BENT.

Fiscaal advies
  • Inkomstenbelasting
  • Vennootschapsbelasting
  • Omzetbelasting
  • Loonbelasting en Sociale verzekeringswetgeving
  • Erf-en schenkingsbelasting
  • Dividendbelasting
  • Overdrachtsbelasting
  • Ondersteuning bij belastingcontroles

Fiscaal advies

Wet- en regelgeving verandert met enige regelmaat. Het is voor u als ondernemer of particulier bijna niet bij te houden. Onze fiscalisten zijn op de hoogte van alle wijzigingen en blijven dit op de voet volgen. Zo proberen we uw fiscale positie te optimaliseren en ervoor te zorgen dat u niet teveel belasting betaalt. Wij voorzien u van een helder advies en begeleiden fiscale traject vanaf het eerste plan tot de aangifte.

Direct contact met één van onze belastingadviseurs? Maak een afspraak via: 050 526 0016. U vindt ons in Groningen en Amsterdam.

 

Investeren

Op het moment dat u besluit te investeren begint het met een investerings- en financieringsplan, in dat stadium schuiven wij graag aan. Onze fiscalisten kunnen u tijdens het maken van die plannen bijstaan met kennis over investeringsaftrek en afschrijvingsmogelijkheden. Er is vaak veel meer mogelijk dan u vooraf denkt. Naast de uitwerking van de plannen kunnen we u ook adviseren over het juiste moment van investeren. Door inzicht in uw cijfers en de winstprognose kunnen we samen het meest aantrekkelijke moment bepalen om de investering te doen.

Meer weten over financieel advies? Lees hier meer over deze dienst.

 

Fusies, overnames, of samenwerken in een andere rechtsvorm?

Dit zijn zaken waar fiscaliteiten een belangrijke rol spelen, ook hierbij kunnen onze fiscalisten een begeleidende en adviserende rol innemen. Het zijn immers allemaal stappen waarbij de hoogte van het de af te dragen belastingen en het moment waarop u die belasting afdraagt, cruciaal kunnen zijn.

Meer weten over onze diensten bij fusies en overnames? Lees meer over deze dienst.

Strategie & ondernemerschap

Advies, bedrijfsvoering en strategie Ondernemerschap kent ontzettend veel kanten, naast uw product of dienst waar u als...

Fiscaal advies

Fiscaal advies Wet- en regelgeving verandert met enige regelmaat. Het is voor u als ondernemer of particulier bijna niet bij te...

Subsidies voor ondernemers

Subsidies kunnen ontzettend interessant zijn voor uw als ondernemer, tegelijkertijd zijn er veel verschillende...

Rechtsvorm & ondernemerschap

Welke rechtsvorm past het beste bij uw manier van ondernemen? Misschien wilt u van start gaan of juist doorgroeien? Een goed...