Ben jij onze nieuwe assistent accountant?

 

Brink & Hoek Accountants is financiële dienstverlener voor de mkb-sector. Wij ontzorgen onze klanten al ruim 100 jaar, zodat zij zich volledig op het ondernemerschap kunnen focussen. Vanuit vestigingen in Amsterdam en Groningen werken vijftien proactieve collega’s. Doe je mee?

 

Voor de vestiging in Groningen zijn wij op zoek naar een assistent accountant. Een vereiste is enkele jaren ervaring in de samenstelpraktijk. Vanuit onze visie op de toekomst rekenen we op een kandidaat die affiniteit heeft met automatisering en digitalisering in de accountancy. Ben jij deze kandidaat, dan sluit deze vacature goed aan op jouw volgende stap.

 

Binnen ons kantoor krijg jij de ruimte om nieuwe mogelijkheden toe te passen, waarmee we administraties van klanten verder automatiseren. Natuurlijk zijn ook de traditionele werkzaamheden van een assistent accountant (binnen een samenstelpraktijk) jou niet onbekend. Het samenstellen van jaarrekeningen, opstellen van aangiftes en het verwerken van administraties heb jij onder de knie.

 

JIJ HEBT:

• Een HBO-opleiding afgerond in financiële (of commerciële) richting;

• Aantoonbare ervaring bij een administratie- of accountantskantoor op de samenstelpraktijk.

 

JIJ BENT:

• Innovatief;

• Energiek;

• Gedreven.

 

KENNISMAKEN?

Herken jij jezelf in deze vacature, dan nodigen wij jou van harte uit te solliciteren. Laat je contactgegevens achter middels een e-mail naar w.hartholt@brink-hoek.nl en we bellen je voor een afspraak.

 

Download de vacature als PDF