GRONINGEN

Vacature: accountant | assistent accountant | fiscalist 

 

Ben jij net zo ambitieus als wij?

Wij staan aan de vooravond van een uitdagende transitie en wij zij op zoek naar nieuwe collega’s die een uitdaging zien zitten! Wil jij pro-actief adviseren, je klanten helpen met hun groei en ambities en zo waarde toevoegen aan de bedrijven waarvoor je je inzet? Dan willen we graag met je kennismaken.

 

Samen zetten we de schouders eronder!

In de afgelopen 100 jaar is er een hoop veranderd in onze bedrijfsvoering en ons vak. Eerlijk is eerlijk, we lopen nog niet voorop. Daar moet verandering in komen. Als kantoor staan we daardoor voor de uitdaging om onszelf te veranderen. We ambiëren om onze klanten pro-actief te benaderen en te adviseren. We willen tijd investeren in het grijpen van kansen en onszelf verbeteren om van nog meer waarde te zijn voor onze klanten. Ons team is klaar voor de nieuwe koers, maar we kunnen hierbij wel wat extra kracht gebruiken. Heb jij de ambitie om met je eigen klantenportefeuille waardevolle samenwerkingen te creëren? Lijkt het je leuk om ons team bij deze uitdaging te komen versterken vanuit ons kantoor in Groningen? Kom dan eens langs om kennis te maken en de sfeer te proeven.

 

Wat wij te bieden hebben

Naast een goed salaris en fijne voorwaarden is je werkdag afwisselend. We werken als kantoor voor een diverse groep klanten, variërend in omvang en branche. Een goede match tussen adviseur en klanten vinden we belangrijk, dus bekijken we welke klant goed bij je past. We bieden je flexibele werktijden en je krijgt de mogelijkheid om zowel thuis, op kantoor als bij de klant te werken. Ambitie en een pro-actieve houding wordt aangemoedigd. Je krijgt de tijd om je klanten te leren kennen en samen de transitie naar een waardevolle samenwerking te maken.

 

• Flexibele werktijden

• 1 week extra vakantie bovenop de norm, plus de ruimte om extra vakantiedagen te kopen

• Groeimogelijkheden

• Trainings- en opleidingsmogelijkheden

• Nieuwe automatiseringsmogelijkheden

• Verantwoordelijkheid en vrijheid

 

Kortom, wij zoeken ambitieuze teamspelers!

Ben jij accountant, fiscalist, assistent accountant of volg je een opleiding op dit gebied? Pas jij in de rol van boekhouder en zie jij jezelf jaarrekeningen samenstellen, advies uitbrengen en bovenal je klanten vooruit helpen? Kom dan eens kennismaken. Ons team is klaar voor groei en we nemen graag de tijd om te kijken of jouw ambities matchen met die van ons. Stuur ons een bericht en kom langs voor een kennismaking. Wij zorgen voor iets lekkers bij de koffie! Ps Lukt het niet om aan te schuiven in Groningen? We hebben ook een vestiging in Amstelveen en we weten hoe Teams werkt. Kennismaken kan dus ook gewoon online!

 

Geïnteresseerd in een kennismaking? Stuur een bericht naar groningen@brink-hoek.nl.

 

Download de vacature