Perbericht:

 

Brink & Hoek Accountants vierde zijn 100-jarig bestaan

100 jaar samenwerken met gepassioneerde ondernemers. 100 jaar betrokken zakendoen. 100 jaar inzicht, overzicht en advies. Al 100 jaar werkt Brink & Hoek Accountants voor ondernemers; tegenwoordig vanuit kantoor in Amsterdam en het karakteristieke pand aan de Hereweg in Groningen.

 

19 december 1919

Het kantoor werd opgericht aan de HW Mesdagstraat door Herman Streuper, bekend door zijn functie als wethouder van sociale zaken in de gemeente Groningen. In 1947 start Jan Brink – de opa van één van de huidige directeuren – een nieuw accountantskantoor in Zuidwolde. In Groningen sluit een Tammo Piet Cleij zich als nieuwe eigenaar en vennoot aan bij Herman Streuper. Samen vieren ze eind 1969 hun 50-jarig bestaan.

 

In 1982 neemt de zoon van Jan, Adri Brink, het accountantskantoor in Zuidwolde over. Hij vernieuwt snel en introduceert in 1985 de eerste computer. Drie jaar later neemt hij in 1988 later het accountantskantoor in Groningen over van Tammo Piet Cleij. Het nieuwe bedrijf kent nu twee vestigingen: Groningen en Zuidwolde. In 2002 verhuist de vestiging in Groningen naar het het karakteristieke pand aan de Hereweg 111, waar Brink & Hoek Accountants tot op heden nog actief is.

 

Addy van den Hoek was in 2004 werkzaam bij Brink Accountants en vertrok later om zijn eigen zaak op te richten. In 2018 keerde hij terug. Anne Brink (directeur Brink Accountants) en Addy van den Hoek (directeur Keeping Company), dragen nu – na een fusie tussen beide bedrijven – gezamenlijk de leiding over Brink & Hoek Accountants.

 


Een accountantskantoor met een blik op de toekomst

Een nieuwe naam en nieuwe eigenaren betekende een nieuwe huisstijl en een opgefriste koers.
Door gebruik te maken van de nieuwste technieken werken we samen met ondernemers en staan hen dagelijks bij met heldere antwoorden op complexe (fiscale- en financiële) vraagstukken. Zo helpen we ondernemers bij het realiseren van hun toekomstvisie en faciliteren hen in zekerheid en groei.

 

Stilstaand bij het jubileum en de afgelopen honderd jaar, kijken we uit naar wat komen gaat tussen 2020 en 2120. Bent u nieuwsgierig naar het vernieuwde Brink & Hoek Accountants? U vindt ze aan de Prinsengracht 769 in Amsterdam, Hereweg 111 in Groningen of op brink-hoek.nl.

 

 

Voor meer informatie:

Addy van den Hoek, 050 - 31 83 83 4
Anne Brink, 050 - 526 00 16

 

Download bijlagen